Veckobrev för v.11


Glöm ej att det är absolut förbjudet att ha med sig nötter eller från till skolan och på utflykter. Vi har elever med svår allergi.
Om någon i familjen har vattkoppor eller magsjuka måste skolan meddelas om detta. Om ert barn har kräks eller haft diarré måste hen stanna hemma minst 48h från det att hen är symptomfri.


Lommens veckobrev V.10
Hej alla glada!
Nu när det är ljusare tider så hoppas vi på att tröttheten lägger sig. Vi har börjat gå en promenad, två varv runt Guldringen som är ungefär 1,6 kilometer och som tar ca 20 min. Vi känner att vissa dagar är långa och med en promenad och lite frisk luft så känns det mycket mer uppiggande.
Nästa vecka börjar vi med Nationella proven. Läs lapparna som följde med veckobrevet. Ingen idrott kommer det vara nästa vecka. Vi kommer istället göra Nationella prov. Anledningen till att vi väljer att plocka bort idrotten är för att det kommer flera friluftsdagar under terminen som ingår i idrottsundervisningen, och dessutom läger.
Som ni märkt har inte barnen fått någon läsläxa den här veckan. Det var en miss i planeringen men samtidigt ett skönt avbrott. Nästa vecka återgår vi till ordningen.
Några stycken i klassen har fått med sig en SO-läxa hem. Har man inte möjlighet att göra den hemma så har jag sagt till barnen att vi kan hjälpa till varje tisdag efter att skolan slutar mellan kl. 13.30-14.00.
Följ vår blogg så missar du ingen information!
lommens.wordpress.com
v.11
Måndag: slöjd
Tisdag: slöjd.
Fredag: läsläxa, SO-läxa

//Frida (0767-980430,)frida.asklund@edu.norrkoping.se
Hanan Ibrahim (0767-980429), hanan.ibrahim@edu.norrkoping.se

Advertisements

2 thoughts on “Veckobrev för v.11

  1. Har alla försvunna saker kommit tillrätta? Det är väldigt tråkigt att sådant händer, hoppas att vi tillsammans får bukt med det.

    • Hej Lotta!
      Ja nu har alla saker kommit fram. Jättetrist att sånt händer och att vi behöver ta lektionstid till att reda ut dessa tråkigheter. Men nu laddar vi om och kör på!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s